avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiatura... bat-o vina!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiatura... bat-o vina!

Stie cineva care este data pana la care poate fi depus contractul de colaborare ca avocat stagiar, la baroul Buc.? Multumesc anticipat!
Salut! Am si eu o intrebare: taxele catre barou se deduc integral sau doar intr-un anumit procent?
Se deduc integral.
Cand estimezi venitul net, scazi din brut estimat toate taxele inclusiv pe cele catre bar.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
bianca27 a scris:

Buna,

Tocmai am luat decizia de inscriere in tabloul av stagiari si trebuie sa ajung in termen de 15 zile la Admin. Financiara. In contr de colab este stipulata o anumita suma, pe care, nu o primesc, de fapt. Pot sa declar ca obtin un venit mai mic, decat suma din contr, sau trebuie sa platesc impozit pe cea din contractul de colaborare? (pe care nu o primesc):D

Multumesc!

Este ceea ce asteptam de mult timp :,,in contr. este stipulata o anumita suma pe care nu o primesc de fapt''...Spune cu voce tare bianca27!
Nu te sfii! Spuneti pe fata aici toti cei care ati fost nevoiti sa dati cascavalul pt. primirea ca stagiari sau cei care munciti pe gratis pt. ,,maestrul coordonator''. Este unul din aspectele ce ma determina sa ma tin deoparte de aceasta frumoasa meserie...deocamdata.

Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2008
ContSters43587, utilizator
Pai si daca vine admin fin in control si-ti cere actele si vede ca matale aveai de luat alta suma?...
Poti sa nu tai nicio factura si nicio chitanta si sa faci plangere la barou dupa terminarea stagiaturii... poate ajungi in instanta si-ti recuperezi si banutii atunci... :D
Mi-a placut si imi place in continuare faptul ca bianca27 nu s-a plans de faptul ca nu ii intra onorariul consemnat in contractul de colaborare.
Stimata colega a avut alta doleanta, iar ca sa fiu sincer, la inceput as fi acceptat sa lucrez pe gratis. Pentru ca la inceput orice ai face si oricat ai alerga, tot nu poti spune ca lucrezi "pe gratis".

"Am zis"

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar - inscriere la administratia financiara yx32_angel yx32_angel Am o intrebare pentru avocatii stagiari...care s-au inscris deja la administratia financiara... Ne puteti informa si pe noi, ce ce urmeaza sa mergem sa facem ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal? andreeakristina andreeakristina buna ziua, pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are ... (vezi toată discuția)