avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tip de contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tip de contract

Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract s-ar putea incheia in urmatoarea situatie: o firma(SRL) cumpara pentru dotarea unui cabinet medical ustensile medicale, etc, iar in contul sumei achitate pt.plata acestor dotari, cabinetul medical va presta servicii medicale pentru salariatii firmei respective.
Astept cu interes parerile Dvs! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sp2install , utilizator 17:48, 6 Februarie 2008
Nu stiu care-i situatia acolo si cata "prietenie" e intre cele doua entitati, dar ma-ntreb.... nu poate SC sa dea avans cabinetului pe un contract de serv. medicale cam cat ii trebuie sa-si ia ustensilele?
romascanu a scris:

Nu stiu care-i situatia acolo si cata "prietenie" e intre cele doua entitati, dar ma-ntreb.... nu poate SC sa dea avans cabinetului pe un contract de serv. medicale cam cat ii trebuie sa-si ia ustensilele?

Nu ar fi problema de incredere pt.ca sunt f.buni prieteni! Alta e problema si anume ca Firma a cumparat deja aparatura medicala cu care s-a dotat cabinetul.Totul s-a facut in ideea de a-l ajuta sa se puna pe picioare.Tot ca un ajutor a venit si varianta sa nu-i ceara bani ci acesta sa presteze servicii medicale(dentare) pt.angajatii firmei pana la concurenta acelor bani. Se vrea acum forma legala -contractul- care sa perfecteze aceasta situatie de fapt.
Se poate face un contract de barter cu clauze de genul:
In temeiul prezentului contract, Prestatorul se angajeaza sa presteze in favoarea Beneficiarului serviciile medicale mentionate in Anexa 1.
Pretul pe care Beneficiarul il datoreaza se va plati in sistem barter prin compensare cu produsele mentionate in Anexa 2.
As mentiona ca ar fi fost mult mai bine ca echipamentele sa provina din portofoliul SRL-ului.
Sfaturile Dvs mi-au fost de un real folos! Va multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Externalizare servicii medical veterinare catalina.c catalina.c Doresc sa ofer servicii chirurgicale pentru medicii veterinari care doresc externalizarea acestui serviciu. Daca ei au cabinet veterinar inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Srl cu caen servicii medicale DanSavu DanSavu Buna ziua, Inteleg ca pt.a presta servicii de medic dentist a fost scos in afara legii PFA ul, avand ca variante CMI si SRL. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)