am si eu o intrebare daca nu stiu foarte multe despre un dosar penal,iar avocata nu imi vorbeste prea multe despre ceea ce se intampla in calitate de sora cum pot face sa intru in posesia rechizitoriului sa stiu si eu despre ce este vorba.Va multumesc!
in momentul de fata fratele meu este retinut de 2 luni iar noi nu stim nimik despre ce preizinta rechizitoriul iar avocatul nu nea comunicat nimik in aceasta privinta si vrem sa aflam daca este totul adevarat din ceea ce ne este adus la cunostinta,pentru o eventuala inlocuire a acestuia (avocat) .va multumesc
Este obligatia lui sa il prezinte persoanelor care l-au angajat si obligatia lui de a discuta cu dvs,la cererea dvs,despre strategia de aparare pe care intelege sa o foloseasca.
El trebuie sa isi justifice onorariul incasat celor care l-au platit,mai ales ca este vorba despre niste persoane foarte apropiate de inculpat.
Discutati cu avocatul si puneti-i orice intrebari va ajuta sa aflati situatia reala.El are obligatia sa va raspunda.
Daca refuza ,anulati angajamentul si angajati alt avocat.
Hai sa ne intelegem, rechizitoriul este actul cu care este trimis in judecata inculpatul.
Deci, s-a ajuns pana acolo? Este in instanta?
Sau este dosarul inca la parchet?