avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum formulez o suspendare a dreptului de vizitare a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum formulez o suspendare a dreptului de vizitare a minorului

s-a judecat fondul pt ordonanta stabilire program vizitare, recursul e peste o luna jumatate. se poate introduce acum o ordonanta suspendare drept vizitare , deoarece tatal bea, e violent,etc
Cel mai recent răspuns: ContSters175020 , utilizator 21:09, 29 Octombrie 2010
sa ne lamurim. s-a jud fondul, i s-a acordat dreptul de a vedea baiatul la mine acasa, in o luna juma avem recurs...am dovezi de la aut tut neamt, martori, psiholog cum ca copilului ii e frica de el, e speriat din cauza batailor. intrebarea mea e, ii pot introduce la acest moment ord pres suspend. drept vizitare?
Inaintati cerere de suspendare a programului de vizitare cu motivarea aratata in interventia ultima.Acest lucru va poate justifica provizoriu refuzul de a permite vizitarea copilului daca o face in conditiiile in care este violent, in stare de ebrietate,etc.Intre timp se va judeca recursul .Parerea mea este ca, daca tatal copilului vine la Dv. acasa sa viziteze copilul si prezenta acestuia este de natura sa puna in pericol fizic, psihic sau emotional copilul, puteti refuza aceste vizite si aceasta atitudine nu poate determina consecinte pentru Dv.Este bine sa fie in preajma Dv.persoane apropiate care sa va asigure si protectie si care sa poata depune ca martori in procedurile judiciare ce vor urma.
sunt nevoita sa-i refuz vizitele. multumesc de sfaturi, chiar asa procedez la ora actuala. viata e plina de procese verbale, etc....nu avem cu cine dialoga...
~ Conținut șters la cerere ~
se poate introduce intre fondul ord pres si recurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea modificarii unui program de vizitare obtinut pe cale de ord.pres tot cu o ord.pres de micsorare prog vizitare? mihaela2007 mihaela2007 s-a stabilit un prog de vizitare pe cale de ord pres irevocabil si definitiv fara a se mentiona ca e valabil pana la judecarea dosar custodie definitiva - ... (vezi toată discuția)
Anulare/ modificare ordonanta presedintiala vizita minor pusa in executare Elena-Ionela Elena-Ionela Sunt in divort din luna nov 2014 si urm termen este in luna sept 2015. Intre timp sotul meu a obtinut prin ord pres drept de vizita a minorului (7 luni are in ... (vezi toată discuția)
Cum este formularea corecta ptr partea de inceput a intamp la act de program vizite nettie nettie Va rog dati-mi un sfat pentru modul de formulare a partii de inceput a intampinarii Trebuie sa fac intampinarea la o act.de stabilire a programului de ... (vezi toată discuția)