avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... citatie politia rutiera - declarare accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

citatie politia rutiera - declarare accident

Buna ziua,
Am primit citatie ca am fost implicata intr-un accident (tamponare) acum o saptamana (cu specificarea adresei si a orei cand s-a petrecut).
Intradevar in acea zi am fost acolo, dar la o ora diferita (12 in loc de 17 cum a spus reclamantul) am parcat masina intr-o parcare langa un autovehicul care se pare ca era lovit. Masina mea era deja avariata lateral - asa am gasit-o in parcare inainte de evenimentul asta.
Eu am stationat cateva minute acolo dupa care am plecat neavand contact cu masina aceluia.Reclamantul a adus martor un rrom care statea pe locurile libere de parcare sa ia bani. Acela m-a vazut parcand langa el, si cu masina mea lovita pe dreapta, a celuilalt pe stanga, si mi-a luat nr de inmatriculare.
La o saptamana masina(care este inmatriculata pe firma) a fost bagata in service pentru revizie, si avand Casco, firma a cerut si repararea ei.
Eu am primit citatia ieri, si trebuie sa ma prezint la politie.
Nu stiu cum sa rezolv aceasta situatie, deoarece eu nu am martori, nu am dovada ca masina a fost gasita lovita in parcare inainte, si am dezavantajul enorm ca celalalt are martor acel rrom care ar face orice sa castige un ban in plus, si am inteles ca si camere de filmat care din unghiul in care se afla il favorizeaza tot pe dansul (se vede cum am intrat langa el in parcare, f aproape).
Masina mea este acum nou nouta, cum procedez? Nu vreau sa risc sa dau marturie mincinoasa pentru ca adevarul pare mai greu de crezut (coincidenta ca am parcat langa o masina lovita) decat varianta reclamantului.
Va multumesc.


Nu prea cred ,de aceea va trebuie un avocat care sa solicite sa participe la toate actele de procedura din dosar.Mie mi se pare o chestiune destul de serioasa.Poate chiar acest individ v-a lovit masina ,daca tot se potriveau loviturile celor doua autovehicule.Oamenii sunt inventivi ,apoi stiti bine ceea mai buna aparare este atacul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze autoturism fara aprobarea proprietarului LuceNera LuceNera Buna ziua. Am si eu cateva intrebari in legatura cu un accident auto care s-a produs din vina mea. Am avut masina parcata in fata blocului si cand am ... (vezi toată discuția)
Ce fac dacă nu am martori când un individ îmi tamponează mașina, modifică poziția mașinii lui și nu am nicio dovada că m-a lovit? Catalin9871 Catalin9871 Salut, am nevoie va rog frumos de o parere. Azi eram in parcarea unui hipermarket si urma sa ies din locul de parcare in strada (cu spatele). Pe cealalta ... (vezi toată discuția)
Lovire autoturism stationat alexO1 alexO1 Buna ziua,am si eu o problema si anume: in dimineata zilei de astazi , 19.03.13 am fost anuntat de o vecina ca masina mea a fost lovita in parcare, coborand la ... (vezi toată discuția)