avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere fals si uz de fals

Este corect ,s-au eu gresesc am depus o plangere penala pentru fals uz de fals si pe cale de consecinta omisiunea de a sesiza organele penale. In anul 2002 se elibereaza un T.P.care nu respecta cerere de retrocedare ,registrul agricol, acte de proprietate,hotarare de validare iar cei vinovati nu respecta nici hotarari judecatoresti definitive,pe care le incalca in anul 2008 cei din cadrul primariei X,elibereaza adeverinta pentru cadastru cu date false o constructie facuta dupa 1990 care imi afecteza proprietatea ca find facuta in 1955 fara autorizatie cand am descoperit toate aceste lucruri eu am crezut ca cei care pot face lumina sunt procurori care in baza actelor pot face dreptate dar culmea tocmai ei nu respecta hotararea judecatoreasca care spune clar 110mp.teren ocupat de casa si anexe iar pe T.P.apar 400mp.pe hotarare scrie clar 1400mp.extravilan iar in T.P.apar 1900mp.intravilan ocpand tot terenul meu asfel find incalcate 6 sentinte definitive date dealungul timpului,culmea este ca insusi expertul care a intocmit lucrarea cadstrala platita de cei vinovati a scris 110mp.teren ocupat de casa si anexe restul trecindul ca curti iar domnul procuror spune ca asa trebuie sa ramana ca sentintele sunt vehi si ca nu sunt foarte precise si ca nui nici o problema ca actele sunt false ca au la baza o cerere de retrocedare in baza caruia sa eliberat acest T.P. ca T.P. deja eliberat a fost completat ulterior cu acte gasite mai tarziu desi pe acest T.P. nu se gaseste nici o modificare cadastrul nu respecta T.P. ca vecinatati si multe altele pe care cei din primaria X leau facut sper sa fiu i nteles dar si pentru mine este greu sa explic lucruri care par desprinse din filme?#-o
Cel mai recent răspuns: irinu , utilizator 22:57, 1 Noiembrie 2010
si nu ati contestat in instanta rezolutia de neincepere a urmararii penale? mi-e greu sa cred ca procurorul a spus ca sunt false actele si ca dispune neinceperea urmaririi penale.
Concret,in ce an a pronuntat procurorul hotarea?
ynocentta a scris:

Concret,in ce an a pronuntat procurorul hotarea?

Stimata doamna consultant procurorul nu pronunta hotarari,procurorul emite ordonante ,intocmeste rechizitorii,intocmeste si semneaza semneaza acte
Pronuntarea unei hotarari intra in atributiile instantei de judecata.
Inca nu ati aflat ?

Cand ati introdus plangerea/plangerile la parchet si care a fost finalitatea acestora ?
Plangerea penala a fost depusa in luna februarie 2010 prima rezolutie data de procuror a fost data in luna iulie primita in luna august iar eu am atacato in termen legal la inceputul lui septembrie in cele 20 de zile pe care le cere legea,dupa 30 de zile am mers la parchet si mi sa comunicat ca este nesolutionata probabil cauta o alta aberatie ca prima data este de domeniul fantasticului cum au ajuns uni, procurori in romania sa faca puneri in posesie sa incalce sentinte definitive si culmea sa declare ca o cerere de retrocedare este act oficial iar o sentinta care spune clar terenul de sub casa care masoara 110 mp. teren masurat la cererea instantei nu are valoare si culmea ironiei aceste masuratori erau facute in anul 1969 ,iar la masuratoarea facuta de persoana autorizata platita de cei care au gresit furand teren incalcand sentinte judecatoresti in anul 2008 terenul ocupat de casa si anexe este de 111mp. neintelegand cum de nu a vazut procurorul aceasta schita pe care o are la dosar si multe foarte multe altele ar trebui sa scriu trei pagini ca sa relatez cata nedreptate se face dar cei mai grav se face de persoane care ar trebui sa ne apere interesele si sa apere legea ??????????#-o#-o#-o#-o
Incercati sa trimiteti memorii Procurorului General si CSM-ului- Sectia procurori,eventual incercati sa obtineti audiente la factorii responsabili,anuntati presa centrala si locala.
Succes !
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Cum pot cere specificare documente false intr-o rezolutie dosar penal Roxana83 Roxana83 Buna ziua , problema mea este ca desi in 2010 am aflat de un titlu de prorietate in care sa improprietarit o persoana cu 3 declaratii false la primarie ( unul ... (vezi toată discuția)
Anulare titluri de proprietate irinu irinu Vecinul meu ma dat in judecata pentru a cere dreptul aspra unei servituti desi exista o hotarare definitiva din anul 1970 care anuleaza acet drept.Pe larg in ... (vezi toată discuția)
Judecare plangere - procedura irinu irinu Buna seara ,Am nevoie de un sfat ,am depus o plangere la parchet anpotriva procurorului de caz deoarece rezolutia data erea nefondata incorecta si destul de ... (vezi toată discuția)