avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere fals si uz de fals

Este corect ,s-au eu gresesc am depus o plangere penala pentru fals uz de fals si pe cale de consecinta omisiunea de a sesiza organele penale. In anul 2002 se elibereaza un T.P.care nu respecta cerere de retrocedare ,registrul agricol, acte de proprietate,hotarare de validare iar cei vinovati nu respecta nici hotarari judecatoresti definitive,pe care le incalca in anul 2008 cei din cadrul primariei X,elibereaza adeverinta pentru cadastru cu date false o constructie facuta dupa 1990 care imi afecteza proprietatea ca find facuta in 1955 fara autorizatie cand am descoperit toate aceste lucruri eu am crezut ca cei care pot face lumina sunt procurori care in baza actelor pot face dreptate dar culmea tocmai ei nu respecta hotararea judecatoreasca care spune clar 110mp.teren ocupat de casa si anexe iar pe T.P.apar 400mp.pe hotarare scrie clar 1400mp.extravilan iar in T.P.apar 1900mp.intravilan ocpand tot terenul meu asfel find incalcate 6 sentinte definitive date dealungul timpului,culmea este ca insusi expertul care a intocmit lucrarea cadstrala platita de cei vinovati a scris 110mp.teren ocupat de casa si anexe restul trecindul ca curti iar domnul procuror spune ca asa trebuie sa ramana ca sentintele sunt vehi si ca nu sunt foarte precise si ca nui nici o problema ca actele sunt false ca au la baza o cerere de retrocedare in baza caruia sa eliberat acest T.P. ca T.P. deja eliberat a fost completat ulterior cu acte gasite mai tarziu desi pe acest T.P. nu se gaseste nici o modificare cadastrul nu respecta T.P. ca vecinatati si multe altele pe care cei din primaria X leau facut sper sa fiu i nteles dar si pentru mine este greu sa explic lucruri care par desprinse din filme?#-o
Cel mai recent răspuns: irinu , utilizator 22:57, 1 Noiembrie 2010
Multumesc mult pentru timpul acordat si pentru ajutorul dat de dumneavoastra cei care ati raspuns fara pretenti intrebarilor mele dumnezeu sa va ajute si pe cei care gresesc sai ierte ca nu stiu ce fac.sincer=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot cere specificare documente false intr-o rezolutie dosar penal Roxana83 Roxana83 Buna ziua , problema mea este ca desi in 2010 am aflat de un titlu de prorietate in care sa improprietarit o persoana cu 3 declaratii false la primarie ( unul ... (vezi toată discuția)
Anulare titluri de proprietate irinu irinu Vecinul meu ma dat in judecata pentru a cere dreptul aspra unei servituti desi exista o hotarare definitiva din anul 1970 care anuleaza acet drept.Pe larg in ... (vezi toată discuția)
Judecare plangere - procedura irinu irinu Buna seara ,Am nevoie de un sfat ,am depus o plangere la parchet anpotriva procurorului de caz deoarece rezolutia data erea nefondata incorecta si destul de ... (vezi toată discuția)