avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ma poate ajuta cineva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ma poate ajuta cineva

in anul 2005 am constatat niste nereguli foarte grave in unele acte de intabulare a unui teren a mamei mele si a fratelui ei, a fost distrus un Titlu de proprietate, imediat dupa ce a fost eliberat (1993), au foat modificate Registrela Agricole din anii 1957 si 1960, in R.A. din 1960 nu mai apare un teren care era insccris in acel T.P. distrus, acel teren este folosit de catre Primarie si de fosti angajati a primariei, un frate a mamei mele, ajutat de primarie, foloseste doua terenuri in baza unui teren inscris in T.P. o suprafata de teren este mai mare de doua ori decat suprafata inscrisa in T.P.aceasi suprafasta de teren inscrisa in T.P. este intabulata in doua C.F.-uri diferite pe amplansamente diferite , ambele in vigoare si blocate in prezent de mine,, in acel T.P. este inscrisa si mama mea ca mostenitoare , se observa stersaturile din copiile xerox cum afost stearsa prima intabulare pentru a se mai intabula inca o data , refuza sa ne prezinte T.p. in original. Am actionat Primaria in judecata in doua dosare civile, la ambele dosare primaria depune acte total false, pierd ambele procese. . Am facut Plangere penala impotriva Comisiei locale de fond funciar n numai ca procurorul care s-a ,,ocupat'' de caz a lucrat la acea primarie acum trebuia sa-l cerceteze penal pe fostul sef ,pe primarul, desi prezint peste 40 de dovezi indubitabile, :stersaturi in acte, expertize false , T.P. uri modificate dam prezentat doua procese verbale cu acelasi numar de validare unul a fost folosit pentu eliberarea altui T.P. in locul celui distus in care au fost inscrise acelasi suprafete inscdrise in alt T.P. eliberat si inmanat, am prezentat 4 expertize judiciare care arata foarte clar cele reclamate de mine , facute in scopul solutionarii cauzei, procurorul nu tine cont de nici un fals, nici de expertize, da o rezolutie cu N.U.P., am facut plangere la curtea de casatie si justitie, acum dosarul este trimis din nou la judecatoria din judet de unde a plecat , nu stiu daca nu se va da acelasi raspuns total eronat si fals bazat pe coruptie. ma poate ajuta cineva cu un sfat??,

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:48, 9 Martie 2011
Plangerea impotriva solutiei NUP a ajuns la instanta corect?Judecatorul se va pronunta acum fata de legalitatea solutiei.Unde se judeca?
dosarul este la o judecatorie din Ardeal la primul termen pentru Fond- plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata in urma unui memoriu trimis de mine la Presedentia Romaniei, terenul in litigiu are valoare estimativa de 360.000 euro.plus daune morale si materiale prin nefolosirea acestui teren de 20 de ani .m-ar interesa o stramutare a dosarului din judet.....
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
nelu_pop, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
avocatii din judet nu lupta impotriva expertilor din judet, am incercat, printre parati se afla si experticare au facut expertize toatal false si mincinoase care au fost folosite in intabularea acestui teren
nelu_pop a scris:

avocatii din judet nu lupta impotriva expertilor din judet, am incercat, printre parati se afla si experticare au facut expertize toatal false si mincinoase care au fost folosite in intabularea acestui teren

Miza e mare.
Cautati un avocat care sa va reprezinte eventual " pro bono" cu onorariu doar in caz de succes!! Exista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face împotriva procurorului, procurorului șef și judecătorului ... eloise923 eloise923 Ce pot face împotriva procurorului, procurorului șef și judecătorului de cameră preliminară care au dispus nelegal clasarea, respectiv a validat clasarea ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in fals al unui inscris lungu ilie lungu ilie daca acest inscris a fost folosit sub forma de original inpotriva intereselor subsemnatului si anume a fost folosit in administratie prin prezentare a fost ... (vezi toată discuția)
Plangere fals si uz de fals irinu irinu Este corect ,s-au eu gresesc am depus o plangere penala pentru fals uz de fals si pe cale de consecinta omisiunea de a sesiza organele penale. In anul 2002 se ... (vezi toată discuția)