avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita overdraft
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita overdraft

actul de mostenire poate fi considerat act de proprietate si executat silit?
daca nu am nici un act de proprietate ce pot executa ceva silit?
multumescX-(
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 23:47, 29 Octombrie 2010
Daca nu ati intabulat dr. de proprietate in baza certificatului de mostenitor, executorul nu are cum sa gaseasca bunurile deci nu le poate executa.
In rest, se pot executa silit bunuri mobile/imobile, inclusiv se pot popri venituri ( salarii, pensii etc.).

Daca nu aveti nici un bun imobil intabulat, nici un bun mobil inregistrat la fisc ( autoturism etc.) si nici un venit, e logic ca nu exista nimic de executat.
Dar garantati cu bunurile dvs. prezente si viitoare si creditorul poate astepta sa dobanditi.
Un bun executor va cerceta si registrul succesiunilor si mostenirilor la Uniunea Notarilor.

Sau executorul va lua un interviu in care veti declara averea.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare iancudaniela iancudaniela In urma unui proces civil de executare mi s-a pus poprire pe pensie de boala o treime. In acea executare s-a specificat: bunuri mobile, imobile si venituri. ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile contractarii unui imprumut notarial fara garantii? labtecom007 labtecom007 buna ziua.am onevoie urgente de o suma de 15000 euro iar ultima solutie pentru a-i obtine e de a contracta un imprumut notarial fara garantii.as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)