avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE

In urma unui proces civil de executare mi s-a pus poprire pe pensie de boala o treime. In acea executare s-a specificat: bunuri mobile, imobile si venituri. Mentionez ca nu am decat venitul de la pensia de boala. Nu detin alte bunuri mobile si imobile. Daca la ora actuala imi achizitionez un bun mobil sau imobil ce se intampla in acest caz? Sau daca ma casatoresc legal. Cu stima si multumiri.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:40, 2 August 2012
Se pot executa silita bunurile prezente si viitoare, veniturile prezente si viitoare. Daca va casatoriti veti plati in continuare dumneavoastra sau vor fi executate bunurile aflate in patrimoniul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita overdraft ciurliburli1979 ciurliburli1979 actul de mostenire poate fi considerat act de proprietate si executat silit? daca nu am nici un act de proprietate ce pot executa ceva silit? multumescX-( (vezi toată discuția)
Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua tuturor ! Daca Banca sau orice creditor, persoana juridica sau fizica, a procedat la punerea in aplicarea a executarii silite prin poprire pe ... (vezi toată discuția)
Executie silita officemvp officemvp buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care sa executat silit un debitor prin poprirea a 1/3 din salar, iar debitorul are un imobil in ... (vezi toată discuția)