avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dat avans proiect rezidential cu act V/C pe un bun ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dat avans proiect rezidential cu act V/C pe un bun viitor..........

...........de 50 % iar dupa cum bine stim , piata a cazut , in urma negocierilor au fost deacord sa platesc diferenta in rate direct la dezvoltator dar daca nu mai pot platii la un moment dat , pierd tot . Care ar fii solutia dumneavoastra ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:04, 30 Octombrie 2010
Sa incercati sa vindeti mai departe daca vedeti ca nu puteti continua plata ratelor!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar neachitat icteo icteo Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe o garsoniera. La momentul X garsoniera valora 75.000 de euro, si banca mi-a acordat un imprumut de ... (vezi toată discuția)
Plata rate la casa mamei. cum recuperez banii ? mimi02 mimi02 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Mama mea a platit avansul la o garsoniera acum 3 ani si anume suma de 20 000 Eur. Garsoniera costa 25 000 Eur. ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - ce se intampla daca platesc numai 50 - 60 % din rata? cj76luc cj76luc sper sa nu plictisesc comunitatea cu problema mea........este vorba de credit in chf contractat in 2007..........an nefast se pare pentru ... (vezi toată discuția)