avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... decalaratia 100 va rog
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

decalaratia 100 va rog

am urmatoarea situatie : am avut pct de lucru deschis pe o SC , iar la pct de lucru aveam depozit si salariati si delaram impozitul pe salarii
acum nu mai am depozit la pct de lucru, pct de lucru a ramas, dar nu mai am salariati, pe ianuarie ce mai declar
stiu ca ne-am trezit cam tarziu , se mai poate face ceva?? stiu ca mentiunea cu scoaterea de la impozit se face ulterior depunerii declaratiei , sau am fost informata gresit?>?

va rog lamuriti-ma ce declar pe ianuarie?? cica sunt obligata sa declar..........
Cel mai recent răspuns: nichy , utilizator 19:33, 6 Februarie 2008
cred ca ar fi bine sa declari impoz salarii 0(zero) la punctul lucru si ar trebui sa mergi la administratie sa depui certificatul prin care ti s-a atribuit cod fiscal pentru P.Lucru, iar daca intentionezi sa mai faci angajari , atunci depui in continuare declaratia 100 cu impozit zero pentru lunile urmatoare
pentru ca organele fiscale sa nu iti faca probleme trebuie sa depui declaratia 100 cu valoarea 0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
Impozit pe profit numai un trimestru? lianna_126 lianna_126 Situatia mea este urmatoarea.Firma mea infiintata pe 6 ianuarie 2009 se ocupa cu organizarea cursurilor festive ale studentilor deci va avea activitate doar in ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)