este vb de bunica mea in varsta de 80 de ani,care a ramas vaduva
In 98 datorita unor neintelegere ivite intre sotul decedat si vecinul ,care era si administrator,s-a adunat o suma care a fost data in judecata si pusa in executare,si pus un comandament pe apartament in ac an,comandament ramas neexecutat nici pana azi
datorita unor probleme financiare si medicale,nu s-a platit suma pt care s-a pus comandamentul respectiv,dar s-a platit intretinerea la zi ;
Cum procedez pt stergerea comandamentului??
Actiune de constatare ca s-a prescris dreptul de a cere execut in baza comandamentului si radierea ac,in ac cerere si ca s-a prescris suma pe baza careia a fost pus comandamentul?
sau trebuie sa dovedesc ca s-a prescris datoria ??
"Actiune de constatare ca s-a prescris dreptul de a cere execut in baza comandamentului si radierea ac,in ac cerere si ca s-a prescris suma pe baza careia a fost pus comandamentul?"
Multumesc pt raspuns ,mai am o intrebare:bunica sta la mine si am platit intretinerea pt luna curenta prin posta cu mentiunea reprezentand contravaloare intretinere luna+anul ,si am fost anuntata de un vecin ca mi a fost scazuta suma respectiva din datoria pt care a fost pus comandamentul,are voie?si ce pot face in acest caz
Multumesc
Comandament
ContSters38846
am un prieten care are urmatoarea problema ... doreste sa vanda un apt aflat in coproprietate cu mama sa , au facut actele cadastru si intabulare , numai ca ... (vezi toată discuția)