avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala prenume in dispozitivul unei hotarari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala prenume in dispozitivul unei hotarari

Buna ziua!
Am o hotarare a Tribunalului in care m-i sa gresit prenumele atat in expunere cit si in partea unde spune ,,in numele legii hotaraste"
Aceeasi greseala este si in incheierea de sedinta, publicata si pe NET.
Hotararea este din 2007 si este irevocabila.
Eu vreau sa investesc cu formula executorie pe cea de la Judecatorie, pe care o am legalizata, mai este necesar sa formulez cerere pentru indreptare eroare materiala, pentru hotararea Tribunalului?
In acest caz cand hotararea este irevocabila, in incheierea de sedinta se mai da drept de atac, si cam cat ar dura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dg_Marian , utilizator 10:44, 12 Noiembrie 2010
Va multumesc foarte mult pentru informatii.
Multa sanatate
Buna seara!
Mai intai, va multumesc pentru informatiile date, mi-au fost de mare ajutor.
Acum, as mai avea o intrebare:
Am fost parat intrun proces de nulitate, am castgat.
Nu au fost actiunile formulate de mine, cum puteam sa cer daune?
Instanta respinge sau admite actiunile.
Vanzatorul refuza sa predea bunul de foarte multi ani.
Am investit hotararea cu formula executorie, urmeaza sa mergem la executor.
Nu exista nicio prevedere prin care sa initiez o actiune pentru daune, inca de la incheierea contractului?
M-au tinut in procese o gramada de ani, eu platesc si utilitatile, am cheltuit foarte multi bani.
Multumesc mult!

In ce consta daunele aduse ?
daca il inchiriam la alta persoana luam chirie, nu mai plateam eu intretinerea sau il faceam magazin si il ichiriam.
asta a fost ideea de baza sa-l transformam in magazin.
asa am mers numai pe pierdere.
eu am cumparat, este investitia mea si nu am niciun castig, din contra, pierd

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere indreptare eroare materiala Andrei2014 Andrei2014 Buna ziua, Intr-o sentinta ramasa definitiva dupa apel, numele unei parti nu este complet, adica nu are trecut si al doilea prenume. Trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila, indreptare eroare materiala alex1325 alex1325 Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in proces cu asociatia de locatari.La dosarul cauzei exista o expertiza tehnica mobiliara cu adresa corecta a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie crr indreptare eroare materiala act administrativ dumitru2000 dumitru2000 crr de indrepatare eroare materiala este imprescriptibila, corect ? (vezi toată discuția)