avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire

am si eu o nelamurire...vreau sa depun dosarul pt acordarea subventiei pt incalzire dar sotul meu nu are pe buletin aceeasi adresa cu mine... eu am adresa unde locuim si pt care cerem subventia di dosarul il fac pe numele meu. intrebarea mea este daca imi poate fi refuzat dosarul pe motiv ca sotul nu figureaza la aceeasi adresa cu mine?
Cel mai recent răspuns: irina_vasea , utilizator 15:16, 1 Noiembrie 2010
Puteti face dosarul numai cu dvs. , avand in vedere faptul ca sotul nu are domiciliul inscris ( acelasi cu al dvs.) ... insa nu cred ca e cazul .... Autoritatile locale pot dispune efectuarea unei anchete sociale caz in care se va vedea / constata situatia de fapt ....
adica as putea sa nu anexez copie dupa certificatul de casatorie si sa declar ca sunt o mama singura cu 2 copii? nu m-ar deranja doar ca ... nu stiu cum sa zic mi se pare cam ciudat... si ideea nu e chiar rea... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura 2011-2012 lualyana80 lualyana80 Buna,am si eu o nelamurire.....anul trecut am avut viza de resedinta si am beneficiat de subventia pt caldura,iar anul asta mi-am facut buletin pe adresa ... (vezi toată discuția)
Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)