avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Blocare cont bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Blocare cont bancar

Buna seara!
Am si eu o intrebare . Fiscul iti blocheaza contul daca ai datorii pana in 5000RON?
De cand este infiintata societatea am platit toate darile catre stat la zi ( TVA, IMPOZIT , etc.), In prima luna a acestui an , treaba a mers mai prost si nu am avut cum sa achit pana in 25 ianuarie toti banii care ii datoram statului (6000RON), plata s-a facut doar partial.
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspun!
Cel mai recent răspuns: Julieta , utilizator 23:05, 6 Februarie 2008
Fiscul nu poate boca un cont asa...de capul lui!
Exista in acest sens vreun titlu executoriu? Daca nu...
Am primit doar o somatie , prin care ma informeaza ca mi-au dat termen de inca 15 zile pana la achitarea sumei ramase restanta ,si anume(3200 RON), dupa care, daca nu imi achit aceasta datorie se va proceda la continuarea masurilor de executare silita.
Va multumesc pentru raspuns.
In conformitate cu Codul de procedura fiscala trebuies urmati toti pasii - instiintare de plata trimiterea somatiei si titlurilor executorii apoi executarea prin blocarea conturilor. sechestrul bunurilor etc. Fii vigilenta totusi.
Multumesc mult pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog urgent: banca mi-a blocat contul la cererea unei firme andutza_puishor andutza_puishor Mi-au fost virati astazi niste bani in contul BCR. Cand am mers sa retrag suma, functionara mi-a spus ca am contul blocat la solicitarea BT Direct (membra a ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf nicolaeioana nicolaeioana Buna ziua! sotul meu a primit o somatie de la serviciul public finante locale in care este specificat ca are de platit cateva amenzi mai vechi in valoare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita obligatii fiscale dgaitan dgaitan Buna ziua, Am o neclaritate si va rog sa ma ajutati. Am primit titlu executoriu +somatie pt. impozite la bugetul statului neachitate la termen . Apoi la ... (vezi toată discuția)