avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul postnatal (de crestere copil)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul postnatal (de crestere copil)

sunt persoana fizica autorizata si peste doua luni termin perioada de 2 ani ptr cresterea copilului. Nu mai pot continua activitatea ca pfa din motive personale.As dori sa stiu daca sunt obligata sa muncesc in continuare sau care sunt obligatiile mele dupa ce am beneficiat de acest drept .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:51, 1 Noiembrie 2010
Nu va obliga nimeni sa munciti daca, din diferite motive, nu mai puteti sau nu mai doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediului de crestere copil anamariaholban anamariaholban Buna ziua, In caz de demisie se mai poate beneficia, dupa acceptarea demisiei, de plata concediului pt crestere copil? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajat la 2 ore biapatricia biapatricia buna ziua,sunt studenta si as dori sa ma angajez, angajatorul a spus ca ma angajaza la 2 ore pe zi in acesta situatie eu peste un an daca ma hotarasc sa fac un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil petro1974 petro1974 lucrez in invatamant si mi se termina contractul de munca la 31 august 2010.Sunt gravida iar data probabila a nasterii este 27 octombrie 2010 . M a intereseaza ... (vezi toată discuția)