avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu un card...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu un card...

Buna ziua,am si eu o problema cu cardul ,mi am facut acum trei ani un card de salarii ...am lucrat la acel loc de munca numai un an,dupa care cardul nu l am mai folosit,am stat linistita pana acum o luna,cand,fara sa primesc vreo sesizare ceva,m au sunat spunandu mi ca le datorez 90 ron cheltuieli de intretinere ale cardului,nu am fost atunci sa platesc,dupa doua saptamani m a sunat un alt tip de la brd spunandu mi ca am 15 ron de plata,i am promis ca merg sap viitoare sa platesc,sap viitoare am fost ocupata si n am reusit sa ajung,vineri m a sunat o doamna sa mi spuna ca am 180 ron de plata,am fost imediat la banca cu pricina si nu stiau sa mi explice exact ce si cum,le am cerut un document sa vad si eu scris negru pe alb suneme restante ca s au contrazis unii pe altii timp de o luna cu privire la suma datorata,mi a scos ea cu chiu cu vai o foie din calc.si a mers pana la ofiterul de credite din spate,eu auzeam ce discutau ca usa era deschisa,acesta i a spus sa nu mi dea documentul ca este al bancii,eu voi primii ceva la mana numai dupa ce achit total suma.Am platit 20 ron atunci si am plecat,la o saptamana iar m a sunat ca am 150 ron si sa ma prezint de urgenta la banca ca voi fii in evidenta biroului de credite si nu voi mai putea lua credit 4 ani...mie mi se pare ceva suspect sa nu primesc nici un document,sezisare ceva la mana,iar faptul ca se incurca in detalii ma duce cu gandul ca este ceva putred la mijloc..ce sa fac?
Mii de multumiri!!:">
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
miss_chanel, utilizator
Cel mai recent răspuns: miss_chanel , utilizator 12:41, 11 Noiembrie 2010
Faceti o adresa la sucursala care a eliberat cardul si asteptati un raspuns.Trebuie sa fiti informata cu privire la obligatia de plata pe care o aveti catre ei.
va rog frumos aveti si alte idei despre ce as putea face in cazul asta..de trimis am trimis o cerere,dar se pare ca sunt prea ocupati sa mi raspunda,astept cu interes noi pareri!
Multumesc!!!
Mergeti si spuneti ca vreti sa platiti.Trebuie sa va dea un document in baza caruia sa va incaseze banii.
Eu in locul dvs.nu plecam din banca pana nu obtineam un raspuns pertinent.
Exista si posibilitatea sa faceti reclamatie la protectia consumatorului-o puteti face si online-dar trebuie sa aveti un document care sa justifice faptul ca va incaseaza mai mult decat credeti ca datorati.
@miss_chanel

Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.In acest forum, se discuta ideea, nu persoana juridica.

Pe fondul intrebarii dvs., formulati in scris societatii in cauza,o cerere prin care solicitati sa vi se comunice exact suma restanta, modul de calcul precum si temeiul legal in baza caruia vi se solicita aceast debit.

In functie de raspunsul primit, puteti gasi solutii legale la intrebarea dvs.
ok,va multumesc tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit Ioanam2010 Ioanam2010 Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am avut un card de credit la Banca, datorii...rate neplatite...etc. In luna februarie 2012 ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla? recuperare creanta DANTES70 DANTES70 Buna ziua, As vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul urmator: in anul 2008 am facut un card de credit la o banca (3 salarii). Totul a fost ok pana in ... (vezi toată discuția)
Amenintare din partea bancii anamariap28 anamariap28 am un card de credit in valoare 1600 ron, la o banca, de 45 de zile nu am putut rambursa suma minima de plata lunara din cauza dificultatilor financiare, iar ... (vezi toată discuția)