avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amenintare din partea bancii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amenintare din partea bancii

am un card de credit in valoare 1600 ron, la o banca, de 45 de zile nu am putut rambursa suma minima de plata lunara din cauza dificultatilor financiare, iar recuperatorii de la banca au ajuns sa ma sune in fiecare zi si nu percep amanarea platii pana pe 10 luna viitoare sub nici o forma amenintandu-ma mai nou ca imi vor pune oprire pe venitul sotului la serviciu si pe indemnizatia de crestere copil daca in 3 zile nu achit suma de 260 lei. mentionez ca nu am de unde sa fac rost de aceasta suma mai devreme de 3 saptamani. Ce ma fac sunt sunata zilnic si amenintata !!!
Cel mai recent răspuns: anamariap28 , utilizator 07:37, 24 Aprilie 2012
Sotul e coplatitor la acest credit ?
Pe indemnizatie nu va pot pune poprire, pe salariul sotului nu-i pot pune poprire fara o decizie a instantei ca datoria e comuna.
Pana pe 10 luna viitoare nu mai e mult si da,veti plati si penalitati, dar asta nu e motiv sa va ameninte la telefon. Totusi, evitati sa va certati cu ei, mai duceti-i cu vb, daca se ajunge la eecutare silita, datoria se va mari cu cheltuielile cu executarea
nu , cardul e pe numele meu, nu are nici o legatura cu creditul sotul
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
anamariap28, utilizator
Asa cum zicea si dna. Gi_jame mai sus, nu pot sa puna popriere pe niciunul din venituri, iar la executare putin probabil sa fie trimis dupa doar 45 de zile de restanta. Eventual vandut la o firma de recuperare, unde se poate plati tot esalonat ulterior la intelegere cu ei.
multumesc frumos pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto smart28 smart28 buna ziua, as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)