situația mea este următoarea: sunt căsătorit, dețin împreună cu soția mea un apartament, dar nu mai locuiesc împreună cu ea. nu mai sunt trecut nici la întreținere, iar ea ar vrea să-și depună actele pt. ajutoare de încălzire. ca să se încadreze, eu nu ar trebui să figurez la adresa respectivă. prin urmare aș vrea să-mi fac mutație și să îmi schimb buletinul, pt. că durează mai puțin decât procedura de divorț. poate cineva să îmi spună dacă este necesară o hotărâre de divorț pentru a putea să-mi schimb buletinul? sau pot să-mi schimb adresa din buletin fără să divorțez înainte?
puteti sa va schimbati oricand domiciliul de pe buletin.
daca il schimbati doar din acest motiv, il schimbati degeaba, ca sotia beneficiaza, daca indeplineste conditiile. dansa va declara ca locuieste acolo singura, sau cu cine locuieste.
Divort cu minor
Amal29
Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu
lutzache
Buna ziua.
Daca sotia a parasit domiciliu si intre timp s-a pronuntat si divortul, pot fi indreptatit sa schimb yala de la casa? Mentionez ca inca are ... (vezi toată discuția)