avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe si impozite

Am mai ridicat aceasta problema,dar nu am primit din pacate nici o sugestie ptr.rezolvarea ei.Asadar am o masina pe care am inscris-o in Romania in iulie 2010,iar la primarie mi-i sa cerut sa platesc impozit si pe perioada pe care am detinut-o in Spania unde am locuit ca rezident,masina fiind inscrisa in trafic si la impozit pe numele meu.Am platit trei ani acolo si acum mi-i se cere sa platesc si aici.Daca ma repatriam dupa 20 de ani si nu dupa trei ce sa-r fii intamplat?Am contestat la primarie acest lucru si am primit in scris raspunsul ca trebuie sa platesc.Va rog sa ma indrumati unde sa ma adreze si cum sa rezolv.
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 19:17, 15 Decembrie 2010
De cand aveti masina ? Sunteti cetatean roman ? Aveti dubla cetatenie ???? Sunt date foarte necesare pentru a putea raspunde.
In mare , datorati taxa auto din luna urmatoare achizitionarii mijlocului auto !!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naționalitate română și spaniolă andririsa andririsa Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: locuiesc in Spania de 12 ani iar in 2013 am solicitat si obtinut nationalitatea spaniola. La obtinerea ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain invitat la finante arad agneska agneska Sant cetatean australian cu domiciliul in Australia si cu resedinta temporara in Romania ( cu buletin temporar valabil un 1 an cu posibilitate de prelungire). ... (vezi toată discuția)
Impozit pe autoturism Florin78 Florin78 Buna Ziua De curind am venit din Spania si am inceput demersurile pt. inmatricularea autoturismului , cand am ajuns la financiar surpriza sefa ... (vezi toată discuția)