avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatii imputernicit credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatii imputernicit credit de nevoi personale

In ce masura poate banca sa oblige pe imputernicitul (sotul) unui credit de nevoi personale sa achite jumatate din suma imprumutata, cealalta jumatate fiind platita de catre beneficiar (sotia)?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:42, 2 Noiembrie 2010
Sunteti coplatitor?
Oferiti mai multe detalii pentru a va putea raspunde!
Buna ziua! Eu si sotul meu am luat de la banca un credit de nevoi personale, creditul fiind luat pe numele meu, iar sotul meu apare ca imputernicit. Momentan ne gandim la un posibil divort, dar pana lamurim aceasta situatie, as dori sa plateasca si el jumatate din acest credit. Sper ca am oferit suficiente detalii. Va multumesc!
Daca sotul este doar imputernicit nu si coplatitor sau garant, nu vad cum l-ar obliga banca sa plateasca... Dv ati fost de acord si l-ati imputernicit sa foloseasca suma disponibila din cont, nu are nici o legatura cu asumarea raspunderii contractuale pentru creditul contractat de dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale se imparte la divort? dumitru70 dumitru70 In anul 2005 m-am casatorit iar in 2014 am divortat de fosta sotie. Impreuna am construit pe terenul parintilor mei o casa in care am locuit pana in prezent si ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil de 2 ani si credit prima casa Florina1986 Florina1986 Buna ziua. Sunt casatorita din 2009, iar din 2010 am un copil. In 2010 am facut un credit prima casa pe o perioada de 20 de ani impreuna cu sotul la care ... (vezi toată discuția)