avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi slariale hotarare judecatoareasca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi slariale hotarare judecatoareasca

Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care am castigat in instanta revenirea la indemnizatia de conducere ca sef serviciu care a fost diminuata de la 30 la 20 % conform Og 31/2009. Drepturile restante stiu ca nu le pot lua dar cele de la data pronuntarii sentinetei pe vitor da??? Ms mult
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:47, 2 Noiembrie 2010
Hotararile judecatoresti privind drepturi salariale sunt executorii de drept astfel ca partea cazuta in pretentii trebuie sa o ineplinesca si pentru trecut si pentru viitor. Ordonantele guvernului nefiind aprobate prin Legi nu sunt susceptibile de a bloca executarea silita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 113/2010 arhontele arhontele OUG 113/2010 precizeaza :\"Art. II. - (1) Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Executare anrp romeo marius romeo marius Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca ANRP poate fi executata silit in urma unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila din 2009 (vezi toată discuția)