avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 113/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 113/2010

OUG 113/2010 precizeaza :"Art. II. - (1) Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura
salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii pana la 31 decembrie 2010, se paltesc astfel:"

O hotarare irevoabila pronuntata in luna ianuarie 2011 mai intra sub incidenta acestei ordonante? Se poate solicita angajatorului punerea in aplicare potrivit Codului Muncii?
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 09:48, 5 Februarie 2011
O hotarare judecatoreasca pronuntata intr-un litigiu de munca devine executorie de la data pronuntarii primei instante ... prin urmare, pentru hotararea judecatoreasca devenita irevocabila in 2011 se presupune ca a devenit executorie in 2010.
o veste rea...nu ne dau de ales...greva generala va fi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recastigare post de bugetar in instanta rrobyfm rrobyfm Buna ziua. De curand am castigat la Curtea de Apel si am fost reincadrat pe functia si postul detinute anterior precum plata salariilor incepand cu data ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 113/2010 - indemnizatia acordata la iesirea la pensie este un drept de natura salariala? Marina Elena Marina Elena Se aplica si persoanelor care se pensioneaza, prin neacordarea indemnizatiei de pensionare, prevazuta in C.C.M. si au sentinta judecatoreasca de obligare a ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Lucrez la o Gradinita de stat in judetul Timis! Am castigat un proces care este irevocabil si trebuie sa imi dea suma de aprox 100 de milioane ... (vezi toată discuția)