avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parchet

in cat timp se solutioneaza un dosar ajuns la parchet in care s-a dat neinceperea urmaririi penale?
Cel mai recent răspuns: adryblondy , utilizator 08:40, 3 Noiembrie 2010
E deja solutionat.
Ramane de vazut daca se face plangere impotriva solutiei prourorului.
fostul meu sot a reclamat la politie ca i-am furat masina care este bun comun, politia mi-a pus sigiliu pe masina, eu am facut o cerere la parchet sa mi se incredinteze masina spre folosinta pana la solutionarea partajului la care am atasat si un certificat de grefa care atesta ca masina este unul din bunurile po9menite in dosar.a trecut mai bine de o luna de atunci si nu am primit nici un raspuns
S-a dispus neinceperea urmaririi penale , prin urmare , nu vor mai fi efectuate acte de cercetare.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Daca s-a dispus NUP si aveti un bun sub sechestru, puteti adresa o cerere de ridicare a sechestrului catre procurorul care a dispus masura asiguratorie, si atasati rezolutia de NUP.
am zis k am solicitat sa mi se incredinteze masina ....pot primi un raspuns de la parchet in sensul asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie a dispozitiei parchetului vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Cum pot face rost de o copie dupa o decizie de la Parchet? Am numar de dosar, stiu cum s-a solutionat la Politie, dar Politia ma trimite la Parchet.Ei au ... (vezi toată discuția)
Plangere abandon de familie elena34 elena34 buna ziua sunt divortata , am un copil care mi-a fost incredintat mie . tatal nu prea plateste pensia de intretinere . in mai anul; acesta i-am facu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt si distrugere criss8080 criss8080 Buna ziua, La sfarsitul lunii ianuarie am fost acuzat de o fosta\"prietena\" ca i-am distrus masina si i-am furat o oglinda de la masina . In urma anchetei ... (vezi toată discuția)