avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Neata,
Dupa depunerea dosarului pt indemnizatie, ar trebuii la vro 2-3 luni sa primim indemnizatia la zi, acum am auzit ca nu mai vin toti banii odata si ca vine o anumita suma lunara plus indemnizatia pe luna respectiva
Vreau sa stiu daca e adevarat ce am auzit, daca stie cineva sa mi spuna si mie.

multumesc si o zi buna
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:29, 2 Noiembrie 2010
Nu am auzit de acesta varianta pana acum !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia neclara privind trecere din cic 1 in cic2 daca al doilea copil se naste inainte ca primul sa implineasca 2 ani florentina11 florentina11 Buna ziua, Am rugamintea sa imi oferiti cateva lamuriri cu privire la urmatoarea situatie: Sunt in CIC pt primul copil pana pe 11 iulie ac. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj sau nu? Ramoon Ramoon Buna ziua! Sa va prezint un pic situatia in care ma aflu: din 2001 pana in 2006 am lucrat la o firma in Brasov pe perioada nedeterm. Din 2006 pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului mic ghitavalig ghitavalig este adevarat ca banii vin la 2,3 luni dupa depunerea dosarului? daca da ,stie cineva de ce? (vezi toată discuția)