avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pt cresterea copilului mic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pt cresterea copilului mic

este adevarat ca banii vin la 2,3 luni dupa depunerea dosarului? daca da ,stie cineva de ce?
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 12:24, 9 Decembrie 2009
sunt fff revoltata cu ce traiesc bebelusii in timpul acesta ?nu spun de noi ca noi am invatat sa rabdam dar ei?lucrurile nu o sa ramana asa... trebuie doar sa aflu in capul cui imi bag manaX-(
Nu e obligatoriu sa se intample aceasta - e si in functie de data la care ati depus dosarul, cate mame au depus inaintea dv, de cati bani dispune Statul... Dar banii ii veti primi - iar daca sosesc mai tarziu primiti si sumele aferente lunilor ce au trecut de la data depunerii dosarului.
Nu prea aveti in capul cui sa bagati mana... :)
Depinde si de cand depuneti dosarul.
La primul copil am intrat in CIC pe 22 octombrie, am depus in cateva zile dosarul, iar in decembrie a venit indemnziatia.

Dosarul se plimba, e multa birocratie. Desi toate datele se introduc pe loc in calculator, trebuie sa ajunga si actele fizice la sediul central si sa mai citeasca dosarul inca cateva persoane sa manance si ele o paine.
o sa scapam candva de aceasta birocratie?trebuie asadar sa ma obisnuiesc cu situati si sa am rabdare...dosarul l-am depus la 1 noe ramane de vazut cand ajung banii am o cunostinta care a primit alocatia acum pe 10 luni deci cand si-a depus dosarul?....
A primit alocatia dupa 10 luni??? Asta e incredibil.
Am multe cunostinte mamici, in multe localitati, si nu am auzit de intarziere mai mare de 3 luni. In mod normal vine cand dupa 2 luni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana LAM LAM Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pt. alocatie europeana si nu stiu exact daca imi trebuiesc si cele doua formulare E411 si E401. Sa va explic mai exact ... (vezi toată discuția)
Copilul meu nu primeste alocatie de stat....de ce oare??? pagubita pagubita Sunt din Bucuresti, Sector 3, mama unui copil de 12 ani care merge la scoala regulat, dar de 2 ani nu primeste alocatia de la stat. Motivul? Tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Probleme de indemnizatie si alocatie! Corina271 Corina271 Buna seara! Am si eu o intrebare,am primit astazi sms de la Agentia Judeteana Pentru Plati si Impozite suma de 2,947.00 Ron INDEM R INDEM ALOC R ALO si ... (vezi toată discuția)