avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, mostenire

Tatal meu a decedat acum aproape 3 ani. Eu nu am stiut de acest lucru. Fratii lui l-au inmormantat si nu am fost anuntata. As dori sa stiu cum se poate afla ce proprietati a avut el la momentul decesului si daca am vreun drept ca mostenitoare, fiind singurul lui copil.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
InaAndreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: InaAndreea , utilizator 14:53, 3 Noiembrie 2010
se pot face demersuri pt. a afla ce bunuri imobile de exemplu existau in patrimoniul defunctului la data decesului sau .
solicitati informatii la CF, primaria de domiciliu .. de asemenea interesati-va la notar daca s-a dezbatut succesiunea .
pana la una alta solicitati emiterea certificatului de atestare a calitatii de mostenitor.
Am incercat sa aflu de la Starea Civila sector 2 daca au certificatul de inmormantare si mi-au spus ca nu imi pot da asemenea informatii confidentiale... Sunt totusi fiica defunctului...
Daca ma duc la Administratia Financiara din judetul in care avea tatal meu niste terenuri si daca nu cunosc amplasarea lor, imi pot spune cei de acolo daca acele terenuri mai erau in posesia lui inainte de deces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune miki55 miki55 vă rog să-mi răspuneți și mie la 2 întrebări deocamdată: 1. unde se deschide succesiunea după decesul unui părinte?la locul de domociliu sau unde a ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca s-a facut succesiune? cyty cyty Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata Tatal meu a murit acum 10 luni. Locuia in Bucuresti impreuna cu mama si fratele meu mai mic, ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cdimofte cdimofte Parintii mei au diortat cand eu aveam cateva luni. Tatal meu s-a recasatorit si din aeasta casatorie a rezultat o fata. El a murit in urma cu 4 luni. Sotia lui ... (vezi toată discuția)