avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca valabil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca valabil?

Buna ziua
As dori sa va pun si eu o intrebare
Sotul meu este angajat ca sofer la o firma , insa contractul de munca a fost semnat de seful de coloana . Ce se poate intampla in caz de accident? Este valabil contractul de munca daca nu este semnat de sotul meu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 5 Noiembrie 2010
Instanta de judecata il poate lua in considerare la stabilirea vechimii in munca ... si ITM-ul il ia in considerare la un eventual control.

Se poate interesa la Casa de Asigurari de Sanatate ... introduce CNP-ul si vede daca este asigurat
[ link extern ]
Da si sa se ajunga la judecatorie decat sa previna, cei asta, plus cum dovedesti ca ai lucrat, daca se ajunge la judecatorie 1 firma ne plateste nimica, el o sa faca alta firma 2 contributiile o sa ramana neplatite. Asta nu-i mai mare bataie de cap decat o amarata de viza pe cim?
Se poate face dovada prevederilor contractuale prin orice mijloc de proba - martori, inscrisuri, prezumtii etc. - , in lipsa unui c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca mickey_mouse mickey_mouse in cazul in care pe contract nu apare stampila de la itm,contractul poate fi valid? (vezi toată discuția)
Contract determinat 2 luni w0lfshad3 w0lfshad3 Am fost angajat intr-o echipa pe un proiect caruia-i depasise termenul de predare. Romanii m-au pacalit ca asta ar fi fost o \"perioada de proba\", dupa ... (vezi toată discuția)
Job neplatit dana2311 dana2311 ma confrunt cu o problema legata de locul actual de munca :((.Lucrez ca secretara receptionera la o clinica medicala al carui sef este de o duritate ... (vezi toată discuția)