avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat intre 2 pers. fizice si extras de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat intre 2 pers. fizice si extras de carte funciara

Buna seara!

As dori sa stiu daca dupa incheierea unui contract de comodat intre proprietarul unui imobil/apartament si persoanele carora acesta le da bunul in folosinta in vederea locuirii, trebuie anexat un extras de carte funciara si daca aceste acte necesita o legalizare notariala obligatorie. Mentionez ca nu e vorba de 2 pers. juridice nici de PFA, ci doar de 2 pers. fizice.
Persoanele care vor primi locuinta spre folosinta doresc sa depuna actele necesare pentru acordarea ajutorului de incalzire, iar printre acestea, se include si contractul de comodat, dar nu s-a specificat daca este necesar si CF-ul si/sau legalizarea.
Am solicitat aceste informatii la agentia unde se vor depune actele mai sus mentionate, dar nu am primit un raspuns sigur.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
E suficient contractul de comodat, incheiat in forma consensuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Info deschidere pfa razvanick razvanick Buna ziua, Poate sa ma informeze cineva cu privire la deschiderea unui PFA pentru un prieten cu sediul social in locuinta mea, as avea urmatoarele ... (vezi toată discuția)