avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

Buna seara ,am o fetita in varsta de 6 ani ,eu nu sunt casatorit legitim cu mama fetitei ,dar fetita este trecuta pe numele meu .Cu mama fetei am locuit foarte putin ,dupa care a lasat copilul la mine si locuia in diverse locuri pana a fost cautata de politie economica si atunci a fugit din tara.in timpul cat era in tara ea nu venea mai deloc pe la copil,acesta fiind in grija mea si a mamei mele .Aceasta femeie a fugit in Spania cand a simtit ca este cautata de politie . Foarte rar contacta telefonic fetita ,iar eu comunicam foarte rar cu ea pe mess. In momentul de fata am aflat ca se ocupa cu racolarea de soferi transport droguri ,pe aceia mintindu-i ca-i va angaja soferi transport persoane,si odata ajunsi acolo sunt pusi la transport droguri. Eu pot dovedi aceeasta afirmatie cu martori care sunt arestati din vina ei .Intrebarea mea este care sunt pasii de urmat in obtinerea custodiei ficei mele ? cum pot cere interdictie de a se mai apropia de fata ,atat ea cat si membrii familiei ei ?
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 21:42, 2 Noiembrie 2010
da buni martorii........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil minor catre tata ContSters205085 ContSters205085 buna seara,va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a cere custodia fetitei mele in varsta de sase ani . Nu sunt casatorit legal cu mama fetitei ... (vezi toată discuția)
Calomnie si injurii MorganAlex MorganAlex Buna ziua, ma numesc Alex si sunt cetatian italian. Recent am castigat dreptul la program de vizita la fetitei mele, dupa toate obstructiuni de catre ea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o fetița de 2 ani și m-am despărțit de tatăl ... Buna ziua. Am o fetița de 2 ani și m-am despărțit de tatăl fetei, după o relație de aproape 8 ani de zile ; nu am fost căsătoriți . Are problema cu ... (vezi toată discuția)