avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda contraventionala

in cazul in care contest un pv de contraventie si nu achit amenda jumatate din minm in 48 de ore de la data instintarii ,se mai poate achita jumatate din minim in cazul in care pierd procesul?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 2 Noiembrie 2010
Nu,nu mai beneficiati de facilitatea platii la 1/2 valoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate achitarii a jumatate din minimul sanctiunii s.stefan s.stefan Buna ziua, Plangerea impotriva procesului verbal de contraventie a fost respinsa iar solutia data de instanta am vazut-o pe site-ul de specialitate. In ... (vezi toată discuția)
Plata jumatate suma din amenda RaduGCimpian RaduGCimpian Salutare. La o amenda de tulburarea linistii publice, in rubrica \'contravenientul poate plati jumatate din valoarea amenzii in 48h\',(ceva de genul), sunt ... (vezi toată discuția)
Anulare proces-verbal 28lacra 28lacra Buna ziua, Am primit o amenda contraventionala, pe care doresc sa o contest. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sa o achit in termenul de 15 zile, chiar ... (vezi toată discuția)