avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA contract leasing 2008
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA contract leasing 2008

Buna ziua,

Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati. In 2008 am achizitionat un autoturism in leasing. Care este valoarea tva care se aplica acestui contract conform legislatiei, pana la introducerea cotei de 24 %? Ce valoare se aplica inainte?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 08:04, 3 Noiembrie 2010
Daca va referiti la cota: 19%.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
ContSters167247, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta tva (19% - 24%) apartament Airscape Airscape Buna ziua, Am achizitionat un apartament in curs de constructie (la data respectiva) la sfarsitul lui 2009. Cota TVA pentru apartament a fost de 5%, iar ... (vezi toată discuția)
Tva 19 sau 24 la avans leasing ? belena3007 belena3007 Buna ziua,sunt un PFA si am achizitionat o masina in leasing financiar, contractul fiind incheiat la data de 24.06.2010, iar avansul a fost platit la ... (vezi toată discuția)
Tva 24% contract leasing auto gabiistancu gabiistancu Buna ziua, as dori sa va intreb daca acum, cu marirea tva-ului de la 19% la 24 %, pentru un contract de leasing auto in derulare, la facturarea lunara, mi ... (vezi toată discuția)