avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecere in urmatoarea treapta-secretar scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecere in urmatoarea treapta-secretar scoala

Buna ziua. Am si eu o intrebare si va rog frumos sa ma ajutati!
Un secretar debutant ce trebuie sa faca pentru a trece la urmatoarea treapta? adica secretar 3.
Cel mai recent răspuns: lorilorelay , utilizator 19:06, 6 Noiembrie 2010
sa lucreze 6 luni....si sa astepte de regula inceputul anului calendaristic urmator si pe baza fisei de evaluare se poate face asa zisa promovare=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! este posibila trecerea intr-o treapta superioara ... L3onard L3onard Buna seara! Este posibila trecerea intr-o treapta superioara de la debutantla urmatorul grad profesional pentru un casier la o primarie? Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Avansare din 3 in 3 ani catule86 catule86 Buna ziua, Sunt angajat la un liceu pe post de informatician debutant. Voiam sa intreb daca voi fi debutant 3 ani de zile sau exista vreo lege, hotarare, ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad CAMO CAMO Buna ziua.Vreau de la inceput sa va rog sa ma iertati daca o sa va plictisesc cu insiruirea datelor de mai jos dar sunt sigura ca mi s-a facut o nedreptate si ... (vezi toată discuția)