avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Decizie Curtea Constitutionala - art. 5 Legea 221/2009
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Decizie Curtea Constitutionala - art. 5 Legea 221/2009

Ma intereseaza si pe mine numarul Deciziei Curtii Constitutionale prin care a fost declarat neconstitutional art. 5 din Legea 221/2009 privind condamnarile cu caracter politic

Pe site-ul Curtii Constitutionale nu apare nimic. Sau eu stiu...un comunicat oficial pana la publicarea in Monitorul Oficial.

Ce se intampla cu dosarele aflate pe rol?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 21:00, 18 Ianuarie 2011
Este adevarat, am aflat de pe un alt forum ca au fost respinse toate actiunile de la CA.. In cazul meu, trebuie sa fac cerere de repunere pe rol, stiti ca au fost suspendate procesele. Cineva spunea ca se va face din oficiu. Nu mai cred. Pana se va intampla lucrul acesta repun eu, motivez, argumentez, fiindca sunt caz aparte, cu 13 infatisari si amanari puerile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia nr. 1354/20.10.2010 a cc ioana-mates ioana-mates Buna seara! Am o rugaminte destul de mare!Poate cineva sa-mi dea 4 argumente contra deciziei 1354 din 2010????Va rog tare de tot! (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 madarolivia madarolivia buna. as avea mare nevoie de ajutorul dvs. ma puteti ajuta cu un model de cerere de despagubiri pe legea 221/2009. va multumesc!!!! (vezi toată discuția)
Ajutor in legatura cu oug 62/2010 zubi zubi Ma intereseasa si pe mine care sunt conditiile de despagubire si pasii pe care trebuie sa-i urmez. Tin sa prrecizez ca bunicul meu a fost detinut politic cu ... (vezi toată discuția)