Am o factura cu pesti pentru acvariul care se afla in incinta firmei.
Cum inregistrez in contabilitate(fac receptie si bon de consum?).:-/
Ce conturi utilizez?
Se deduce tva?
Multumesc frumos!
Sincer sa fiu as aprecia si eu prezenta uni acvariu intr-un restaurant.
Doar ca acesta ar trebui sa fie de circa 10x10x2 metri (minimum) iar prin el ar trebui sa zburde pesti zglobii (ca la supermarket), pe care sa mi-i prinda ospatarul si sa mi-i pregateasca pe loc !!! X-(
Doamne, ce le mai trece unora prin cap ...
Vreau sa va spun ca stiu un caz asemanator. Un patron de cabinet avocatial a adus un DVD de acasa si a cumparat o plasma pe care a plantat-o in biroul de asteptare. Din DVD rula un film scurt de prezentare a activitatii firmei. Plasma insa era scumpa asa ca au trecut-o ``pe firma``. Raspunsul fiscului: avind in vedere ca are si tuner TV rezulta ca poate fi folosita si pe post de televizor, deci NU se justifica deductibilitatea !!! Amenda de rigoare + refacerea situatiei contabile.
Si acum se judeca pe caz, la aproape doi ani de la ``eveniment``.
Dar un acvariu ... pe cand si cusca cainelui, ca e bun de paza ? :O
Vanzare teren
adrycrys
Buna ziua,
Va solicit un raspuns la urmatoarea problema: in contabilitate un teren are valoarea de 100.000 lei (valoare de achizitie in anul 2007).Acest ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.