avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea tehnica a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea tehnica a blocului

As dori sa stiu cine detine cartea tehnica a blocului si daca eu ca locatar am dreptul sa cer sa mi se arate.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:24, 14 Noiembrie 2010
Cartea tehnica a condominiului ,legal trebuie sa fie detinuta de reprezentantul legal al asociatiei de proprietari respectiv presedintele de asociatie
In temeiul art 10 din Lnr 230/2007 " Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces ,la cerere,la orice document al; acesteia ",aveti dreptul legal sa solicitati presedintelui prezentarea cartii tehnice
Daca din diferite motive cartea tehnica nu mai exista la nivelul asociatiei,copie/
duplicat al aceasteia poate fi solicitat,la proiectantul cladirii sau la autoritatea care detine arhiva proiectantului
~ Conținut șters la cerere ~
Proiectantul era IPCT Bucuresti, dar arhiva s-a desfiintat. In alta parte nu cred ca mai exista documentele... Blocul e din 1967.
Vedeti la Romconfort, ei au ceva arhiva. Pe str. Edgar Quinet.
care este termenul legal in care Asociatia trebuie sa raspunda cererii? este un termen general indiferent la ce se refera cererea sau este specific pe subiect?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
M_P, utilizator

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a blocului mpaul1952 mpaul1952 De unde se poate obtine Cartea tehnica a blocului. Blocul este in Bucuresti, sector 5, anul construirii cam prin 1987, pe vremea aceea era ICRAL-ul, dupa ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)
P-v de predare-primire romconfort-cumparator elga50 elga50 Am o mare nedumerire si va rog sa ma lamuriti, daca se poate: - se cumpara un apartament (cu chirie la stat), asta prin anii \'90. Achitat integral; - ... (vezi toată discuția)