avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea tehnica a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea tehnica a blocului

As dori sa stiu cine detine cartea tehnica a blocului si daca eu ca locatar am dreptul sa cer sa mi se arate.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:24, 14 Noiembrie 2010
in acest caz stau la el in casa pina ma lamauresc, dar ca si propritar de partament ma poate da afara dupa 5 minute.
deci asta spune legea ...in realitate cum este? pt ca, clar iara legea lasa loc la o multitudine de interpretari.
ca daca e sa se stabileasca un orar , pune de la 10 la 11 cind evident sunt la lucru si nu sta nimeni in libere.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate este mai simplu atat pentru dv cat si pentru presedinte sa-i solicitati concret un anumit document. Preseintele o sa-l caute si vi-l arata. poate merge cu dv la un centru de copiere sa faceti o copie a documentului daca va trebuie.
Altfel, daca vreti ca dv va vedeti si sa studiati toate dosarele, toate documentele care formeaza aceasta carte a constructiei, va trebuiesc poate cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a blocului mpaul1952 mpaul1952 De unde se poate obtine Cartea tehnica a blocului. Blocul este in Bucuresti, sector 5, anul construirii cam prin 1987, pe vremea aceea era ICRAL-ul, dupa ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)
P-v de predare-primire romconfort-cumparator elga50 elga50 Am o mare nedumerire si va rog sa ma lamuriti, daca se poate: - se cumpara un apartament (cu chirie la stat), asta prin anii \'90. Achitat integral; - ... (vezi toată discuția)