avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea tehnica a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea tehnica a blocului

De unde se poate obtine Cartea tehnica a blocului.
Blocul este in Bucuresti, sector 5, anul construirii cam prin 1987, pe vremea aceea era ICRAL-ul, dupa care l-am cumparat parca de la Romconfort.
Toate bune
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:02, 20 Iulie 2013
Dvs ca persoana fizica nu aveti nevoie de carte tehnica
Asociatia de proprietari,daca nu a preluat cartea tehnica a imobilului,poate desfasura demersuri fie la romconfort,romvial,institutul de proiectare tehnica sau si la serviciul specializat din primarie care detine intreaga documentatie in baza careia a fost realizata cartea tehnica a imobilului
Mergeti la Romconfort (langa libraria Eminescu, pe bd. Elisabeta 16, pe partea Universitatii) si contra unei sume puteti intra in posesia ei. Sa aveti si imputernicirea din partea presedintelui asociatiei la dv. ca sa dovediti ca o cereti in numele asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte tehnica cladiri szabyku szabyku Buna. In urma cu putin timp am citit ca, administraţiile de bloc riscă amenzi foarte mari, cuprinse între 5.000 de lei şi 10.000 de lei, dacă nu deţin, ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc descrierea unui imobil? technoir technoir am auzit ca fiecare imobil are o carte in care sunt descrise toate lucrurile existente in acel imobil....descrierea tuturor cailor de acces etc... As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Engie radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari a carui bloc este in reabilitare. Am umblat o zi intreaga ca sa obtin schema izometrica a ... (vezi toată discuția)