athe a scris:
opinia mea este ca sunteti obligata sa achitati acele pretentii.chitanta depusa e suficienta ca proba pt instanta de judecata.
Posibil, daca depunerea imputernicirii si a unei chitante de plata a unui onorariu de 2000 lei, fara ca aparatorul sau partea sa se prezinte sau sa-si faca aparari la acel unic termen in recurs in care, in lipsa lor, s-a si solutionat cauza pe exceptie....Sa inteleg ca depunerea unei imputerniciri avocatiale intr-o cale de atac valoreaza 2000 ron onorariu? Nu de alta, dar mie nu mi-a trecut prin cap sa percep onorarii pentru cauze pe care nu le-am sustinut. In fine, multumesc pentru opinii tuturor. Voi incerca sa demonstrez cum stiu eu ca acel onorariu nu numai ca nu se cuvenea, nici macar nu a fost platit in realitate, adica traba este o facatura si nu se cade, cel putin pentru obrazul unui coleg de breasla. Sunt de acord sa ne primim banii, dar legal si corect, pentru ceea ce muncim, nu pentru ceea ce nu facem si prin mijloace neortodoxe si nelegale, adica, mai pe sleau, sa-i smulgem cumva de la partea adversa.