avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna, va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de un apartament mostenit de la parinti. am mostenit impreuna cu fratele meu un apartament cu 4 camere si intrebarea este ca in caz ca succesiunea nu e facuta si fratele meu doreste sa desparta acest apartament in 2 parti, adika cate 2 apartamente cu 2 camera poate fara succesiune si fara proiect de la primarie? fara acordul meu poate face acesta modificare? multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: dobocanmariaioana , utilizator 13:13, 3 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale, fara acordul dumneavoastra in calitate de comostenitor in parte egala, orice act de dispozitie este nul. De altfel nici o autoritate nu va da curs solicitarilor dansului fara acordul dumneavoastra .
Cu stima !
hello again si multesc ca mi-ati raspuns. ideea e ca el face asta fara actele, fara nimic, cum pot sa-l impiedic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mostenire dobocanmariaioana dobocanmariaioana Buna, ma numesc Maria Ioana din Cluj-Napoca si am mostenit un apartament impreuna cu fratele meu, dar succesiunea nu e facuta inca pe apartament. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Succesiune mediaset mediaset care este cota parte de mostenire dintre o mama si doi fii si daca un fiu poate deschide succesiunea fara acordul celuilalt fiu si ce posibilitati are celalt ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate. mariuscrisan mariuscrisan Mama si tatal meu detin un apartament. Mama a decedat. Suntem doi frati . Tatal meu poata sa vanda apartamantul fara acordul nostru? Cat detine fiecare din ... (vezi toată discuția)