avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rugaminte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rugaminte

As dori sa rectivez o societate comerciala si imi trebuie un model de decizie asociat unic pentru reactivare SRL, firma este suspendata din martie 2010.
Cine ma poate ajuta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CI Cernea Cristina Eugenia , Avocat 22:07, 24 Noiembrie 2010
model ....
Decizia asociatului unic nr..../data.....
j..../........../......., CUI ..........................................

Subsemnata ................................, domiciliata in .................................................................
..................................................................................................................................................
legitimata cu CI seria......, eliberat de ........................ la data de .......................................
CNP ................................................., in calitate de asociat unic si administrator la SC
......................................... SRL, cu sediul in ...................................................................
am decis:
Art.1. Reluarea activitatii societatii incepand cu data de .......................................
Celelalte norme ale actului constitutiv raman neschimbate.

Asociat unic si administrator
numele si stampila societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie asociat unic adaugare obiect de activitate avdodo avdodo Buna ziua Doresc un model de decizie asociat unic al unui Srl. pt introducere de noi obiecte de activitate. Multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)
Revocare administrator mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa imi dati si mie un model de revocare din functie al unui administrator la un SRL. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)