avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecini care nu-si supravegheaza copiii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecini care nu-si supravegheaza copiii

Am desupra mea o familie de tineri casatoriti cu 2 copii(10 respectiv 7 ani),de vreo 6 ani incoace nu ne mai intelegem cu ei ,la modul ca ,cei 2 copii sunt nesupravegheati si alearga , trantesc si tipa prin casa fara sa tina seama de orele de liniste afisate de catre asociatia de locatari (13-17).Am incercat sa cadem la pace amiabil,apoi am incercat si cu 112 (probabil nu am nimerit echipa care trebuia ,pt. ca nu i-au facut nimic,ba imi spuneau ca si la ei in bloc nu stiu ce ce se intampla cu niste tigani ......si asa mai departe). Mai nou cauta motiv de cearta de cate ori ne intalnim(ma jigneste ,se pune in fata mea pe aleea din fata blocului si imi spune ca sunt nesimtita ca nu ma dau sa treaca ea ,iar cu copii este din ce in ce mai rau).Idee este ca am si eu un copil de 3 ani care de cand s-a nascut nu se poate odihni la pranz din cauza lor.Ei mi-au precizat ca asta-i viata la bloc si ca ai lor copii isi traiesc copilaria .Mai grav este ca ea este cadru didactic I-IV. CE POT SA FAC?NU MAI REZISTAM.......
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:10, 5 Noiembrie 2010
Problema dvs se poate solutiona numai la nivelul asociatiei dvs daca exista interes
Legal trebuie respectat programul de liniste
In situatia in care amiabil nu se ajunge la o solutie favorabila,aveti posibilitatea ,sa solicitati interventia organului de proximitate
Trebuie sa fac o sezizare scrisa la politistul de proximitate?sau pur si simplu sezizat verbal?
imi cer scuze de "sezizat" ,din viteza;) ,doream sa scriu sesezat si sesizare.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje consecutive
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite revenirea la mesaj,
modificarea si completarea acestuia
2-Sesizarea autoritatii,respectiv a politistului de proximitate, se realizeaza prin solicitare oficiala inregistrata la secretariatul unitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa potolesti vecinii galagiosi Ral1982 Ral1982 Buna ziua, Am si eu neplacerea de a avea deasupra mea niste vecinii foarte galagiosi si agresivi care zi de zi fac zgomot, trantesc, le alearga copii prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as vrea sa știu cum să procedez cu vecinii de deasupra ... ileanalipan ileanalipan Buna ziua , As vrea sa știu cum să procedez cu vecinii de deasupra mea care au doi copii ,nu prea mici ,unul la școală și fetița la grădiniță care ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica manik manik Buna ziua. Am o situatie: am sesizat Sectiei 6 politie cu o tulburare liniste publica a unei locatare-vecine din bloc (trantea usa de la intrare foarte tare, ... (vezi toată discuția)