avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract prestari serviciii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract prestari serviciii

Buna ziua,
as dori sa aflu daca am avut incheiat un contract de prestari servicii cu o firma si am avut la ei cartea de munca, ei trebuia sa completeze in cartea de munca perioada cat am colaborat cu ei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:40, 3 Noiembrie 2010
In carnetul de munca nu se inregistreaza decat contractele individuale de munca, nu si contractele civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contracte de munca-precizari ciocstelian ciocstelian sant angajat al unei firme cu carte de munca la 4 ore si imi opreste toate darile cas somaj etc si am si un contract de prestari servicii unde mi se opresc ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Va solicit daca se poate sfatul in urmatoarea situatie. In calitate de angajator pot incheia un contract de colaborare cu o persoana fizica pentru ... (vezi toată discuția)
Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)