avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamurire

Am un credit la brd din 2007,am achitat 3 luni si pe urma nu am mai avut posibilitati.Pe data de 02.11.2010 am gasit in usa somatie si instiintare poprire de la un executor judecatoresc.In somstie scrie ca in termen de o zi de la primirea ei trebuie platita toata suma in contul EOS KSI Romania,daca nu ma executa silit chiar si in lipsa!Problema este ca eu nu mai stau la adresa cu care am facut creditul si ii ameninta pe cei de acolo ca ii vor executa silit!Este posibil sa se execute silit in termen de 2 zile?Eu as achita o parte din suma dar nu stiu unde se afla creditul,sau trebuie platita suma integral in aceasta situatie?Va multumesc si astept un raspuns daca se poate!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
fabbbiogt, utilizator
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:18, 3 Noiembrie 2010
Presupun ca nu ati garantat creditul cu aparamentul in care acum nu mai locuiti...

Nu se poate executa silit alta persoana, ori bunurile altei persoane, ci numai dvs. si bunurile dvs.
Executarea silita se poate face in lipsa dvs.
Sa se execute silit in doua zile, mai greu, dar nu imposibil. Depinde ce anume se va executa (daca aveti salariu sau bani in cont bancar, se pot popri intr-o ora) (daca aveti casa si se scoate la vanzare, asta nu se va intampla in doua zile) (daca se cor executa bunuri mobile - masina, telvizor, covoare - si asta dureaza mai mult de doua zile).
Despre plata partiala va trebui sa vorbiti cu executorul si cu recuperatorul. Creditul nu se afla nicaieri, dar banii, chiar si partial, de-acum ii veti plati la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)