avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie absolvent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie absolvent

Buna,

angajatorul poate beneficia de acea indemnizatie de proaspat absolvent, daca am terminat masterul in aceasta vara? facultatea am terminat-o anul trecut, apoi m-am inscris la master. si acum vreau sa ma angajez.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AMF2010 , utilizator 11:51, 8 Noiembrie 2010
Da benefuiciaza pentru ca incadreaza ca absolvent cu studii superioare
ce trebuie sa faca angajatorul ca sa beneficieze? pentru ca la ITM ni s-a spus ca se da in limita fondurilor, si nu mai sunt fonduri :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer in evidenta fara indemnizatie? damiangod damiangod Buna ziua Vreau sa stiu daca pot sa beneficiez ajutor de somaj. Povestea e urmatoarea : am terminat facultatea (licenta) anul trecut si de atunci pana acum ... (vezi toată discuția)
Angajare absolventa! camelia21 camelia21 Buna seara! Va-s ruga sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi!In vara termin o facultate!Pot sa ma angajez la o firma cu un cim partial de 2 ore intr un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc ana13 ana13 Am terminat anul acesta facultatea la zi si m-am inscris la o postliceala tot la zi.Sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna decembrie si vroiam sa stiu daca ... (vezi toată discuția)