avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuitate carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuitate carte de munca

buna ziua am o intebare dac mi am dat demisia pe 28 august si m am incadrat pe 1 septembrie are ceva astea 3 zile la cartea de munca afecteaza cu ceva vechimea
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 17:33, 3 Noiembrie 2010
Cel mult s-au pierdut 2 zile... Din cate stiu, de ani de zile nu se mai discuta despre vechimea neintrerupta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de stabilitate blajdominica blajdominica Salutare tuturor! Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt profesoara cu o ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant alina_34 alina_34 Buna ziua. Am si eu o nelamurire la care nu am gasit raspuns. Din 1 septembrie 2000 lucrez ca profesor in invatamant. Incepand cu data de 14 ianuarie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Drepturi de munca sangel sangel Buna ziua va rog să mă ajutați cu un răspuns, in perioada 1980-1982 am lucrat la o societate cu profil comerț cu textile încălțăminte și apoi am ... (vezi toată discuția)