avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trei acte vinzare imobil dar cu date diferite. care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trei acte vinzare imobil dar cu date diferite. care este valabil

in 1950 bunicul meu a facut act vinzare cumparare de mina cu trei persoane la date diferite a unui imobil. de care se tine cont in justitie pentru revendicare pe legea 10/2001
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:30, 4 Noiembrie 2010
Daca face obiectul legii 10/2001 inseamna ca a fost preluat abuziv de catre stat. In actul de preluare apare numele proprietarului deposedat.
In favoarea celui care figureaza in actul de preluare este instituita o prezumtie de proprietate.
Deci, se va lua in considerare actul persoanei deposedate abuziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare abuziva a unui imobil Roseline Roseline Mi s-a cerut de catre Primarie o declaraţie notarială cu privire la data până la care un imobilul notificat a fost deţinut în proprietate de familia ... (vezi toată discuția)
Revendicarea unor drepturi imobiliare deposedat in baza decretului 40/1953 mirco2828 mirco2828 În anul 1980 am primit în posesie de la o vecină - văduvă fără copii sau alţi descendenţi şi care nu era rudă cu mine - prin TESTAMENT NOTARIAL ... (vezi toată discuția)
Legalitatea act vinzare cumparare de mina facut in anul 1950 a unui imobil teodor badescu teodor badescu bunicul meu a facut pe 16/04/1950 act vinzare cumparare a unei case.act de mina.uneipersoane.pe30/031950 a facut act de vinzare de mina altei persoane ... (vezi toată discuția)