avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in conservare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in conservare

As dori sa stiu ce inseamna o "firma in conservare", ce implica aceasta pentru conducerea si pentru salariatii ei. De asemenea, as dori ce inseamna acest lucru din punct de vedere fiscal. Ce trebuie facut de catre societate pentru a intra "in conservare"
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
ContSters162191, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:17, 3 Noiembrie 2010
Nu cumva era vorba despre "suspendare" . Eu de conservare , sincer n-am auzit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare societate maria854 maria854 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati in vederea infintarii unei societati (firme de productie publicitara).Stiu ca trebuie sa ma duc sa iau acordul ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat in italia ContSters148993 ContSters148993 am permisul romanesc suspendat in italia ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice si as dori sa stiu daca am voie sa circul pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea primara clepsidra clepsidra noi vom deschide n curand o societate comerciala. despre contabilitate nu stiu prea multe, la inceput vom angaja un contabil(a) pt a ne indruma si a face ... (vezi toată discuția)