avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... paradis fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

paradis fiscal

vreau sa deschid o firma in una din tarile paradisului fiscal.Cum se pot aducea lichiditatile din acea tara in Romania ?Ce impozite trebuie sa platesc ?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 22:52, 4 Noiembrie 2010
Nu va suparati , dar unde ziceati ca e "paradisul" acela , ca m-as duce si eu , macar in vizita???
Nu ma supar. Ma refer la companiile offshore .
Mi-am dat seama. Dar dupa cum stiti se numeste "paradis fiscal" si Cipru , si Malta , Monaco , Luxemburg , Lichtenstein , Insulele Cayman , unii zic si de Bulgaria. s.a.m.d.

Or sistemul de taxare difera foarte mult de la o tara la alta.La fel si procedura fiscala si legislatia . Nu este o reglementare uniforma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin in strinatate raressibiu raressibiu Buna ziua Doresc sa deschid un magazin in care sa comercializez haine si produse din piele in Viena. Ma puteti ajuta spunandu-mi ce acte am nevoie sau care ... (vezi toată discuția)
Infiintari firme offshore cosminculea cosminculea Ma intereseaza cateva societati serioase care se ocupa de infiintarea de firme offshore. De asemenea ma intereseaza costul infiintarii unei astfel de firme si ... (vezi toată discuția)
Firme offshore borz_laura borz_laura Sunt interesata de procedura de inregistrare a unei firme offshore. Exista articole unde pot gasi un raspuns? Sau trebuie sa sun la autoritatile specializate ... (vezi toată discuția)